2721303989
Σταδίου 36, Πλατεία 23ης Μαρτίου Καλαμάτα
Close


  Προσωπικά Στοιχεία

Ονομάζομαι Νακόπουλος Αθανάσιος του Ιωάννη, είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Καλαμάτας με τον ανεξάρτητο συνδυασμό ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕΤΑ του κου Τζαμουράνη Βασίλειου. 

Είμαι γεννημένος στις 21/04/1976 στη Τρίπολη και μεγάλωσα στην Σπάρτη με τις αρχές των αρχαίων Σπαρτιατών. Το 2007 ήρθα στην Καλαμάτα για επαγγελματικούς λόγους όπου και συνεχίζω έως σήμερα. Εδώ δημιούργησα την οικογένειά μου και πορευόμαστε όλοι μαζί στα καλά και στα δύσκολα.

Επαγγελματικά Στοιχεία

Είμαι Οικονομολόγος (Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος με αριθμό μητρώου 0126763) και Μεσίτης Ασφαλίσεων, όπου μαζί με την ομάδα των ανθρώπων που συνεργάζομαι όλα αυτά τα χρόνια έχουμε δημιουργήσει ένα γκρουπ επιχειρήσεων με πολυδιάστατη επιχειρηματική δραστηριότητα την Komvosgroup.   

Παράλληλα είμαι εκπαιδευτής σε Δημόσια ΙΕΚ στην Τρίπολη και την Σπάρτη διδάσκοντας μαθήματα Οικονομίας και Διοίκησης και Εφοδιαστικής αλυσίδας στην παραγωγή και τυποποίηση αγροτικών προϊόντων. 

Τι πρεσβεύω

Μέσα από την επαγγελματική μου εμπειρία όλα αυτά τα χρόνια, θεωρώ ότι μπορώ να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην όμορφη πόλη μας, την Καλαμάτα και να δημιουργήσουμε ένα σχέδιο που θα οδηγήσει την πόλη της καρδιάς μας σε μια ανάπτυξη που της αρμόζει, ανοίγοντας νέες δουλειές τόσο για νέους ανθρώπους όσο και για ανθρώπους που έχουν παραμείνει άνεργοι πάρα πολύ καιρό.

Είναι η πρώτη φορά στην ζωή μου που είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Καλαμάτας. Όλοι μας κατά καιρούς κρίνουμε και συζητάμε θέματα που απασχολούν την πόλη μας χωρίς όμως να κάνουμε κάτι. Πήρα λοιπόν την απόφαση να δοκιμάσω από την άλλη πλευρά την διαδικασία και να δω εάν πραγματικά μπορώ να προσφέρω κάτι διαφορετικό.

Είμαι άνθρωπος που του αρέσει να δοκιμάζει και να δοκιμάζεται σε νέα δεδομένα και καταστάσεις, μου αρέσει να προσπαθώ κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. 

Μέσα από τα λάθη μας μαθαίνουμε και γινόμαστε σοφότεροι.

Εξάλλου το moto μου είναι “Για να γίνει κάτι, από κάπου πρέπει να ξεκινήσει”  

Με ήθος, σεβασμό και αξιοπρέπεια, αρχές που με διακατέχουν σαν άτομο, για όσους με γνωρίζουν, με αυτές τις αρχές θα κινηθώ και σε αυτήν την νέα μου προσπάθεια.

Ενδιαφέροντα

Μου αρέσει να συμμετέχω σε ομαδικές προσπάθειες, είμαι μέλος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Καλαμάτας (Ι.Ο.Κ). Έχοντας περάσει από τις θέσεις του προέδρου κι του αντιπροέδρου.

Eπίσης είμαι μέλος του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του 24ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας με  την ιδιότητα του προέδρου και μαζί με τους υπόλοιπους γονείς προσπαθούμε να φτιάξουμε ένα καλύτερο περιβάλλον για τα παιδιά μας. Mέσα από σεμινάρια που διοργανώνουμε προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι γονείς, για να δημιουργήσουμε καλούς ανθρώπους που θα προσφέρουν στην κοινωνία μας στο μέλλον. 

Αρθρογραφία

Τέλος έχω δημιουργήσει μια φόρμα επικοινωνίας όπου ο κάθε ένας από εσάς μπορεί να στέλνει άμεσα το πρόβλημα, αίτημα ή ιδέα που έχει έτσι ώστε να δρομολογούμε άμεσα την επίλυση του. Όλοι πρέπει να προσφέρουμε στην πόλη μας για ένα καλύτερο αύριο.

Τολμώ λοιπόν να ζητήσω την ψήφο σας. Όλοι μαζί να προσπαθήσουμε για μια ακόμα καλύτερη Καλαμάτα.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Παρουσίαση προγράμματος ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕΤΑ

Στοιχεία επικοινωνίας

Κινητό: 6946794303  Viber: 6940270013 Facebook: Νακόπουλος Αθανάσιος  Instagram: komvosgroup  TikTok: Νακόπουλος Θανάσης

Διεύθυνση: Σταδίου  36  Email: nakopoulosa@gmail.com