2721303989
Σταδίου 36, Πλατεία 23ης Μαρτίου Καλαμάτα
Close

Η εταιρεία “Κόμβος Μεσίτες Ασφαλίσεων” ιδρύθηκε το 2008 από τον Αθανάσιο Νακόπουλο. Ο οποίος βρίσκεται στον χώρο της ασφαλιστικής βιομηχανίας από το 2000 και έχει συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες της Ελλάδος και του εξωτερικού. Στόχο της είναι να προσφέρει άμεσες λύσεις στους συνεργάτες της, καλύπτοντας όλες τις ασφαλιστικές ανάγκες τους)

Η δράση μας ξεκίνησε πρώτα από την πόλη της Σπάρτης όπου και βρίσκεται η έδρα μας. Αφού κερδίσαμε την εμπιστοσύνη των κατοίκων της Σπάρτης, επεκταθήκαμε στην πόλη της Καλαμάτας. Συνεχίσαμε με επιτυχία και αμεσότητα να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας. Αυτή τη στιγμή δραστηριοποιούμαστε σε όλη την Πελοπόννησο( Αρκαδία Αργολίδα, Κορινθία, Αχαΐα ). Δειλά δειλά διευρύνουμε τις υπηρεσίες μας σε όλη την Ελλάδα.

Τα μέλη της “Κόμβος Μεσίτες Ασφαλίσεων” παρακολουθούν όλες τις εξελίξεις του χώρου για να είναι σε θέση να παρέχουν τις περισσότερο συμφέρουσες λύσεις και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Σκοπός μας είναι οι πελάτες μας να είναι ικανοποιημένοι και σίγουροι για τις αποφάσεις τους.

Με την πάροδο των ετών και την ένταξη στο δυναμικό της νέων συνεργατών έχουμε προχωρήσει στην μετατροπή του σχήματος από την μονομερής ενασχόληση του με την ασφαλιστική βιομηχανία, στην ενασχόληση του και με άλλες δραστηριότητες. Μερικές από αυτές είναι η ενέργεια, η διατροφή, οι πληρωμές λογαριασμών, τα ακίνητα, η γυναικεία ένδυση, οι εφαρμογές της πληροφορικής. Δίνοντας μας την δυνατότητα να μετεξελιχθούμε σε ένα δυναμικό σχήμα με πολλές δυνατότητες.

Με διαρκή έρευνα αγοράς. Με προσεκτική εξέταση των αναγκών και των απαιτήσεων. Με καθημερινή επικοινωνία και αλληλεπίδραση μέσα από το τμήμα υποστήριξης πελατών, καταφέραμε να σταθούμε δίπλα στους πελάτες μας. Φυσικά ή νομικά πρόσωπα όλα αυτά τα χρόνια. Η μεγάλη επιτυχία και αποδοχή των λύσεων των προϊόντων και των υπηρεσιών μας η καλύτερη ανταμοιβή για τη στρατηγική μας.

Σήμερα η Κόμβος Group αποτελείται από τις παρακάτω επιχειρηματικές μονάδες:

Κόμβος Μεσίτες Ασφαλίσεων όπου ασχολείται την με την ασφαλιστική βιομηχανία και την διερεύνηση των αναγκών των πελατών μας και την παροχή συμβουλών. Πετυχαίνοντας έτσι την καλύτερη δυνατή κάλυψη των αναγκών τους.

Παράλληλα έχετε την δυνατότητα να ασφαλιστείτε online οποιαδήποτε στιγμή εσείς επιθυμείτε.

Κόμβος Μεσίτες Ακινήτων όπου ασχολείται με την βραχυχρόνια και μακροχρόνια μίσθωση ακινήτων καθώς και  με την αγορά και πώληση αυτών.

Κόμβος Group Energy όπου ασχολείται με την παροχή και πώληση ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου. Στόχο της είναι η μείωση των μηνιαίων εξόδων των πελατών της, αλλά και την ποιοτική υπηρεσία που τους προσφέρει.

Κόμβος Group Payment όπου ασχολείται με την άμεση πληρωμή όλων των λογαριασμών σας με τις αντίστοιχες εγγυήσεις. Σε όλες τις ώρες λειτουργίας μας όπως και με την μεταφορά χρημάτων σε τραπεζικούς λογαριασμούς στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό με Ταχύτητα, Ασφάλεια και Ξεκάθαρες Χρεώσεις.

Kόμβος Group Διατροφή: όπου με όχημα τους Ελαιώνες ΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ και με νέες συνεργασίες που έχουν ήδη δρομολογηθεί, καλείται να καταφέρει να ανταπεξέλθει σε ένα πολύ δυνατό και απαιτητικό τομέα, αυτό της διατροφής. Με αργά αλλά σταθερά βήματα προσπαθούμε να προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα στους καταναλωτές μας.

Κόμβος Group Ένδυση Μέσα από την εταιρεία SUGAR δραστηριοποιείται στο χώρο της γυναικείας ένδυσης από το 1980 με το φυσικό της κατάστημα να βρίσκεται στην Καλαμάτα. 40 χρόνια που βρίσκεται στην ελληνική αγορά ξεχωρίζει για την άριστη ποιότητα και ποικιλία γυναικείων ρούχων που προσφέρει στο κοινό της. Έπειτα από την συνεχώς ανοδική πορεία του φυσικού καταστήματος κρίθηκε απαραίτητη η δημιουργία και του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Στόχος μας παραμένει η άριστη ποιότητα, η μεγάλη γκάμα ρούχων που ανταποκρίνονται στην δυναμική και σύγχρονη γυναίκα και πάντα στις καλύτερες τιμές!

Κόμβος Group Εφαρμογές πληροφορικής: Η Εταιρία μας ξεκινάει στο χώρο της  πληροφορικής. Κύριο αντικείμενο την κατασκευή λογισμικού, την κατασκευή, διανομή και υποστήριξη ηλεκτρονικών υπολογιστών και δικτύων Η/Υ, καθώς και την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών Internet. Στόχος μας είναι η συνεχής βελτίωση των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών με υψηλή ποιότητα και προσιτό κόστος δίνοντας συνολικές λύσεις στους πελάτες μας.

Κόμβος Group ψηφιακές υπηρεσίες: Η Εταιρία μας δραστηριοποιείται στην κατασκευή ιστοσελίδων, e-shop, Social media managment. Αυτή η δραστηριότητα μας δίνει την δυνατότητα να μπορούμε να δώσουμε ολοκληρωμένες λύσεις. Τόσο σε επιχειρήσεις όσο και σε ιδιώτες. Η ομάδα ανθρώπων που βρίσκεται πίσω από αυτήν την δραστηριότητα είναι εκπαιδευμένοι τόσο στο τεχνικό κομμάτι, όσο και στο επικοινωνιακό κομμάτι. Αυτό μας βοηθάει να ακούμε τις ανάγκες των πελατών μας μας και να μπορούμε να τους απαντάμε απλά και σωστά, έτσι ώστε να γνωρίζουν κάθε στιγμή τι έχουν να αντιμετωπίζουν.

Κόμβοs Group Σύμβουλοι επιχειρήσεων: Είμαστε μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος με αριθμό μητρώου 0126763. Έχουμε την δυνατότητα να σας παρέχουμε τις συμβουλευτικές μας υπηρεσίες πάνω στον τρόπο λειτουργίας μιας επιχείρησης. Επίσης μπορούμε να δρομολογήσουμε την ένταξη της επιχείρησης σας σε χρηματοδοτούμενα προγράμματα ΕΣΠΑ. Τέλος μπορούμε να παρέχουμε ολοκληρωμένο πακέτο λύσεων σε όλες τις παραπάνω δραστηριότητες μας. Σκοπός μας είναι η μείωση των εξόδων μιας επιχείρησης και η παράλληλη επίτευξη κέρδους.

 

Μέλλον-Προοπτική

Συνεχίζοντας την επιχειρηματική μας πορεία επιτυχίας, δεσμευόμαστε για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων μας. Με νέες επενδύσεις στις νέες τεχνολογίες και την καινοτόμα στρατηγική. Πάντα προσηλωμένοι στις ανάγκες τόσο των πελατών που μας έχουν ήδη εμπιστευτεί. Όπως επίσης και των νέων υποψήφιων πελατών μας που αποσκοπούμε να προσελκύσουμε. θα είναι μεγάλη τιμή για εμάς να μας εμπιστευτείτε.