2721303989
Σταδίου 36, Πλατεία 23ης Μαρτίου Καλαμάτα
Close

Από τις αρχές του 2019 έχουμε ξεκινήσει να μετατρέπουμε το τρόπο λειτουργίας μας από τον κλασσικό τρόπο που μέχρι και σήμερα τα περισσότερα γραφεία συνεχίζουν να έχουν, στον σύγχρονο τρόπο, αυτόν της ψηφιακής εποχής.

Ψηφιακή εποχή δεν σημαίνει μόνο online αγορά ασφαλιστικών προϊόντων που νομίζουμε οι περισσότεροι. Εξάλλου υπάρχουν προϊόντα που μπορούν να αγοραστούν μέσω online πλατφόρμας και προϊόντα που δεν μπορούν να αγοραστούν, διότι πρέπει υποχρεωτικά να έρθουν σε επικοινωνία ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής με τον πελάτη και να αναλύσουν τις ανάγκες του. Ψηφιακή εποχή εννοούμε και τις υπόλοιπες διαδικασίες που ακολουθούν πριν, κατά καθώς και μετά την πώληση ενός ασφαλιστηρίου συμβολαίου. Επίσης έχουμε δημιουργήσει και υπηρεσίες που διευκολύνουν τους πελάτες μας στην καθημερινότητα τους.

Στα τέλη του 2019 ολοκληρώθηκε η στρατηγική μας συνεργασία με την Intrenational-brokers.com μέσω της οποίας καταφέραμε να ολοκληρώσουμε τον αρχικό μας σχεδιασμό και να είμαστε πλέον σε θέση να μπορούμε να σας εξυπηρετούμε, άμεσα, γρήγορα, αποτελεσματικά σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου βρίσκεστε.

Υπηρεσία One for All

Όλοι οι πελάτες μας έχουν την δυνατότητα μέσα από την πλατφόρμα One for All να έχουν πλήρη πρόσβαση στα ασφαλιστήρια συμβόλαια που έχουν μαζί μας ανεξαρτήτου ασφαλιστικής εταιρίας και κλάδου ασφάλισης, έτσι ώστε να μπορούν ανά πάσα στιγμή να τα παρακολουθούν ,να γνωρίζουν τις καλύψεις που έχουν, την διάρκεια τους καθώς και τα όλα τα δικαιολογητικά που μας έχουν προσκομίσει. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ One for All.

Υπηρεσία KTEO Reminders

Όσοι έχουν ασφαλισμένα οχήματα σε εμάς, μέσω της υπηρεσίας μας KTEO Reminders σας έρχεται email υπενθύμισης από την εταιρία μας ένα μήνα πριν την ημερομηνία που πρέπει το όχημα σας να περάσει ΚΤΕΟ.

Οχήματα

Όσοι επιθυμούν να ασφαλίσουν τα οχήματα τους και να έχουν πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που έχουμε ετοιμάσει, μπορούν να το πραγματοποιήσουν με δύο τρόπους.

Α)Απευθείας ασφάλισης του οχήματός τους μέσω της online υπηρεσίας μας Online Ασφάλιση Οχήματος, μέσω της οποίας έχετε την δυνατότητα να ασφαλίσετε online όλες τις κατηγορίες των οχημάτων σας, όπως για παράδειγμα το επιβατικό σας (ΕΙΧ), το επαγγελματικό φορτηγό σας(ΦΙΧ), το αγροτικό σας (ΦΙΧ Αγροτικό),το ΤΑΧΙ σας, μηχανές μικρού και μεγάλου κυβισμού, κ.α.

Β) Μπορείτε να μας  Ζητήσετε Προσφορά και άμεσα θα σας στείλουμε τις προσφορές που θα ετοιμάσουμε για εσάς μέσω των ασφαλιστικών εταιριών που συνεργαζόμαστε Συνεργαζόμενες Ασφαλιστικές Εταιρίες.

Επιχείρηση

Για την ασφάλιση της επιχείρηση σας μπορείτε να μας ζητήσετε προσφορά  (Επιχείρηση), όπως επίσης και για το ομαδικό συμβόλαιο που έχετε στην επιχείρηση σας (Ομαδικά).

Υγεία

Για την ασφάλιση της Υγείας σας, όσοι έχετε ασφαλιστήριο συμβόλαιο μαζί μας έχετε την δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε την νέα μας υπηρεσία σε περίπτωση που εκτάκτως κάνετε εισαγωγή σε νοσοκομείο και εμείς με την σειρά μας να κάνουμε όλες τις διαδικασίες που χρειάζονται (Emergency) . Σε περίπτωση που θέλετε να αποκτήσετε ένα συμβόλαιο υγείας μαζί μας μπορείτε να μας ζητήσετε προσφορά .(Υγεία).

Κατοικία

Για την ασφάλιση της κατοικίας σας ζητήστε μας προσφορά (Κατοικία )για το ακίνητο που σας ενδιαφέρει και θα ετοιμάσουμε για εσάς τις ποιο ευέλικτες και ανταγωνιστικές προσφορές που χρειάζεστε ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Επίσης για την κατοικία σας ετοιμάσαμε ένα ακόμα πρόγραμμα πολύ ευέλικτο και σύγχρονο. Ασφάλιση κατοικίας σε Α Κίνδυνο

Ενυπόθηκη Κατοικία

Εάν έχετε στεγαστικό δάνειο και είστε υποχρεωμένοι από την Τράπεζα που έχετε λάβει το δάνειο σας να το έχετε ασφαλισμένο, έχετε την δυνατότητα να ασφαλίσετε την κατοικία σας αξιόπιστα και οικονομικά, μέσω της online υπηρεσίας μας που ετοιμάσαμε.Online Ασφάλιση Ενυπόθηκης Κατοικίας

Επαγγελματική Ταξιδιωτική Ασφάλιση (Business Travel Insurance)

Η ασφάλιση που έχουν χιλιάδες εταιρίες στον κόσμο για τους εργαζομένους τους που ταξιδεύουν στο εξωτερικό με χαμηλό κόστος, απεριόριστη κάλυψη και ευκολία στην διαχείριση.Online Business Travel Insurance

Αλλαγή Διαμεσολάβησης

Σε περίπτωση που έχετε ήδη συμβόλαιο υγείας,κατοικίας,επιχείρησης,ομαδικό κ.α, σε κάποια ασφαλιστική εταιρία και επιθυμείτε να το μεταφέρετε σε εμάς για να έχετε την δυνατότητα να χρησιμοποιείτε την πλατφόρμα μας (One for All) όπως και όλες τις υπόλοιπες υπηρεσίες μας,μπορείτε να ζητήσετε Αλλαγή Διαμεσολαβητή καθώς έχετε το δικαίωμα να επιλέξετε ποιος διαμεσολαβητής θέλετε να σας εκπροσωπεί και στείλτε μας στο email nakopoulos@international-brokers.com ένα αντίγραφο της αίτησης που θα δημιουργηθεί για να τρέξουμε το συντομότερο δυνατό την διαδικασία.

Προγραμματίστε Συνάντηση μαζί μας

Έχετε την δυνατότητα να κλείσετε ραντεβού μαζί μας, επιλέγοντας από τις διαθέσιμες ημέρες και ώρες και να προγραμματίσουμε μια συνάντηση η οποία μπορεί να γίνει μέσω video κλήσης κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο. Με αυτόν τον τρόπο καταργήσαμε τα γεωγραφικά όρια και μπορούμε να συμβουλεύουμε και να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας όπου και εάν βρίσκονται στον πλανήτη.

Επιπλέον πληροφορίες

Μπορείτε να βρείτε εύκολα και γρήγορα πως να εξοφλήσετε τα ασφαλιστήρια συμβόλαιά σας Τρόποι Πληρωμής Ασφαλίστρων, όπως επίσης και πληροφορίες για το ποιοι είμαστε Νακόπουλος Αθανασιος. Αριθμός Μητρώου Επιμελητηρίου 12455/3.

Ευκαιρία Καριέρας

Εάν επιθυμείτε να γίνετε μέλος της ομάδας μας παρακαλώ στείλτε μας το βιογραφικό σας.Ευκαιρίες Καριέρας.

Προσθήκη σχολίου

Your email address will not be published. Required fields are marked *