2721303989
Σταδίου 36, Πλατεία 23ης Μαρτίου Καλαμάτα
Close

 

Μέσα από την επιχειρηματική μονάδα μας Κόμβος Μεσίτες Ακινήτων δραστηριοποιούμαστε στον χώρο τον ακινήτων, τόσο στην αγορά και την πώληση, όσο και στην ενοικίαση τους.

Προσπαθούμε να παρέχουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες δυνατές λύσεις μέσα από συνέργειες και συνεργασίες που κάνουμε με καταξιωμένους ανθρώπους της αγοράς.

Για να είμαστε σε θέση να σας βοηθήσουμε και να βρούμε μαζί σας την καλύτερη δυνατή λύση, χρειαζόμαστε από εσάς τα παρακάτω δικαιολογητικά να έχετε συγκεντρώσει, για να μην χάνεται άδικα πολύτιμος χρόνος και στο τέλος να χαθεί μια ευκαιρία που μπορεί να υπάρξει.

1)Για τα αγροτεμάχια θέλουμε ένα σύγχρονο τοπογραφικό διάγραμμα, τους τίτλους ιδιοκτησίας και το Ε9 των ιδιοκτητών.
2)Για την περίπτωση του οικοπέδου θέλουμε σύγχρονο τοπογραφικό διάγραμμα, τίτλους ιδιοκτησίας και το Ε9 ιδιοκτητών.
3)Για την περίπτωση ενός διαμερίσματος θέλουμε  άδεια κατασκευής, τοπογραφικό διάγραμμα, κατόψεις κτηρίου, τίτλους ιδιοκτησίας, ενεργειακό πιστοποιητικό.
Σε δεύτερο χρόνο θα χρειαστεί το ενεργειακό πιστοποιητικό του ακινήτου σας, το οποίο θα πρέπει να το ζητήσετε από τον μηχανικό σας. Όπως επίσης και την ηλεκτρονική ταυτότητα του ακινήτου, που απαιτείται σε όλα τα συμβόλαια. Εάν δεν τα έχετε αυτά, τότε επικοινωνήστε το συντομότερο με τον μηχανικό σας να σας τα ετοιμάσει.
Όλα τα παραπάνω χρειάζονται για να μπορεί να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος και εφόσον υπάρχουν αποκλίσεις από το τοπογραφικό με το Ε9 θα πρέπει να γίνουν οι ανάλογες διορθώσεις από τον λογιστή σας.
Εννοείται για κάθε πράξη χρειάζεται η φορολογική και ασφαλιστική  σας ενημερότητα.
Εάν έχετε αποφασίσει να μας αναθέσετε το ακίνητο σας , παρακαλώ συμπληρώστε τα στοιχεία που σας ζητάμε εδώ και άμεσα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να κανονίσουμε την επόμενη συνάντηση μας.