2721303989
Σταδίου 36, Πλατεία 23ης Μαρτίου Καλαμάτα
Close

Online Ασφάλιση

Μέσα από αυτήν την υπηρεσία μας, έχετε την δυνατότητα να ασφαλίσετε όλα σας τα οχήματα, τα σκάφη σας, την ενυπόθηκη κατοικία σας καθώς και την ταξιδιωτική σας ασφάλιση, γρήγορα και εύκολα.

Μια υπηρεσία που έρχεται να δώσει στους πελάτες μας, την δυνατότητα να ασφαλίζονται μονοί τους, γρήγορα και εύκολα 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Ακολουθώντας την εξέλιξη της τεχνολογίας έχουμε μπει και εμείς στην online ασφάλιση. Μια αγορά που από την μια πλευρά δίνει λύσεις στους πελάτες, από την άλλη τους στερεί την δυνατότητα να κουβεντιάσουν με τους εξειδικευμένους ανθρώπους της αγοράς.

Εμείς ακολουθούμε έναν δικό μας δρόμο. Συνδυάζοντας την νέα εποχή μαζί με την παλιά. Άρα οι πελάτες έχουν την δυνατότητα να ασφαλιστούν online μαζί μας και στην συνέχεια εμείς επικοινωνούμε μαζί τους για την σωστή διερεύνηση των αναγκών τους.

Εάν επιθυμείτε να ψάξουμε την ασφαλιστική αγορά και να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση για εσάς. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα ετοιμάσουμε για εσάς προσφορές από αρκετές ασφαλιστικές εταιρίες. Για να έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα τις αγοράς.

Ως Μεσίτες ασφαλίσεων  θεωρούμε ύψιστη υποχρέωση μας να ενημερώνουμε τους πελάτες μας διεξοδικά για την επιλογή της Ασφαλιστικής τους Εταιρίας.

Συνεργαζόμαστε με τις περισσότερες ασφαλιστικές εταιρίες, τόσο Ελληνικές όσο και πολυεθνικές εταιρίες. Αυτό μας δίνει την δυνατότητα να έχουμε πολλές εναλλακτικές προτάσεις προς τους πελάτες μας.

Επίσης έχετε την δυνατότητα να κλείσετε ραντεβού μαζί μας.  Βρείτε την ώρα και την ημέρα που επιθυμείτε και άμεσα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να κανονίσουμε τις λεπτομέρειες της συνάντησης μας.

Επιπλέον μπορούμε να βρεθούμε και μέσω τηλεδιάσκεψης εάν δεν μπορούμε να συναντηθούμε δια ζώσης.

Δείτε τα online προϊόντα μας.

Αυτοκίνητο