2721303989
Σταδίου 36, Πλατεία 23ης Μαρτίου Καλαμάτα
Close

Διατροφή

Μέσα από την κατηγορία Διατροφή, μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα που σας προσφέρουμε που έχουν σχέση με την διατροφή μας.

Έχοντας ξεκινήσει με αργά αλλά σταθερά βήματα να μπαίνουμε στην διατροφή, προσπαθούμε να εντοπίζουμε και να σας προτείνουμε εξαιρετικά προϊόντα, που ως στόχο έχουν να σας βοηθήσουν στην σωστή διατροφή σας, διότι με την σωστή διατροφή ο οργανισμός μας είναι δυνατός να αντιμετωπίσει όλες τις δύσκολες καταστάσεις.

Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο

Η πρώτη κατηγορία μας είναι το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο που παράγουμε από τους δικούς μας ελαιώνες για να είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ακριβώς τι προϊόν σας προμηθεύουμε.

Οnline προμήθεια βιταμινών και συμπληρωμάτων

Η δεύτερη κατηγορία μας είναι η online προμήθεια βιταμινών και συμπληρωμάτων για οικογένειες με παιδιά με ειδικές ανάγκες και άτομα όλων των ηλικιών. Χρησιμεύει ως το One-Stop-Shop για υψηλής ποιότητας συμπληρώματα από τις καλύτερες μάρκες της βιομηχανίας μέσω της εταιρίας Spectrum Supplements. Η οποία μας εμπιστεύτηκε για την προώθηση της στην Ελλάδα.

Έχοντας επαφή με την φύση από την παιδική μας ηλικία και γνωρίζοντας την διαδικασία παραγωγής του έξτρα παρθένου ελαιόλαδου από τους ελαιώνες μας στην Λακωνία. Είμαστε σε θέση να καταλαβαίνουμε τι ακριβώς θέλει να ο καταναλωτής. Διότι  πρώτοι εμείς καταναλώνουμε το ελαιόλαδο μας ψάχνοντας πάντα την καλύτερη δυνατή γεύση και ποιότητα.

Οι γνώσεις μας αλλά και η συνεχής έρευνα και συζητήσεις με τους ειδικούς του χώρου μας έχουν δώσει πάρα πολλές πληροφορίες που μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε για να σας προσφέρουμε το κατάλληλο προϊόν.

Στόχος μας είναι στο μέλλον να προσθέσουμε ακόμα περισσότερες κατηγορίες προϊόντων. Έτσι ώστε να υπάρχει η δυνατότητα πολλαπλών επιλογών. Είμαστε σε συνεχείς συζητήσεις και έρευνες για να μπορέσουμε να το καταφέρουμε.

Για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε στο Τηλέφωνο: Σπάρτη:2731200151 – Καλαμάτα:2721303989 ή κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί μας.

Εάν επιθυμείτε να συνεργαστείτε μαζί μας παρακαλώ συμπληρώστε τα στοιχεία σας.

    Compare Listings

    Τίτλος Τιμή Κατάσταση Τύπος Εμβαδόν Σκοπός Υπνοδωμάτια Μπάνια