2721303989
Σταδίου 36, Πλατεία 23ης Μαρτίου Καλαμάτα
Close

business-insurance

 

Έχετε την δυνατότητα να συμμετέχετε στο ανοικτό δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων της εταιρίας μας. Το δίκτυο αυτό είναι μια εξέλιξη της υπηρεσίας μας Komvos Care που έχουμε ξεκινήσει για τους πελάτες μας σε όλη την Ελλάδα.

Πλέον οι πελάτες μας εκτός από την υπηρεσία του εντοπισμού τους σε περίπτωση ατυχήματος που ήδη έχουμε ανακοινώσει, θα έχουν την δυνατότητα να έρχονται σε επαφή μαζί σας, να σας γνωρίζουν και να μπορούν να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους μέσα από το δικό σας κατάστημα όταν βρίσκονται στην περιοχή σας.

Η υπηρεσία Komvos Care παρέχεται δωρεάν στους πελάτες μας, όπως δωρεάν είναι και η συμμετοχή όσων επιχειρήσεων θέλουν να συμμετέχουν σε αυτήν. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας. Άμεσα θα μπείτε στον κατάλογο με τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις της υπηρεσίας.

Με αυτόν τον τρόπο πελάτες μας από όλη την Ελλάδα θα έχουν την δυνατότητα να σας γνωρίσουν και να έρθουν σε επαφή μαζί σας.

Πως θα ξέρω ότι είναι πελάτης σας;

Οι πελάτες μας θα σας δείχνουν την ηλεκτρονική κάρτα μέλους που τους στέλνουμε όταν γίνονται πελάτες μας σε κάποιο από τα προϊόντα μας, την στιγμή που θα φτάσουν στο ταμείο σας να πληρώσουν όσα έχουν στο καλάθι τους. Για τις ηλεκτρονικές αγορές θα συνεννοηθούμε μαζί από την στιγμή που θα δηλώσετε συμμετοχή, για να δούμε πως μπορεί αυτό να πραγματοποιηθεί.

 

    Enter your full name

    Enter a valid email

    Enter your website

    Enter a brief message