2721303989
Σταδίου 36, Πλατεία 23ης Μαρτίου Καλαμάτα
Close

Komvos Care

Με την νέα μας υπηρεσία Komvos Care είμαστε σε θέση να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας ακόμα ποιο γρήγορα και αποτελεσματικά.

Τι είναι όμως η υπηρεσία Komvos Care; Η υπηρεσία αυτή έρχεται να καλύψει ένα κενό που υπάρχει, από την στιγμή που κάποιος οδηγός εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα.

Όλοι έχουμε εμπειρία από μια τέτοια στιγμή. Άγχος, αγωνία για το τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Δεν βρίσκουμε το τηλέφωνο της οδικής βοήθειας, δεν απαντάει αμέσως το τηλεφωνικό κέντρο και πολλά άλλα συμβαίνουν εκείνη την στιγμή, που επιβαρύνουν το ήδη βαρύ κλίμα.

Με την Komvos Care όλα αυτά πλέον είναι παρελθόν. Αμέσως μετά από την ασφάλιση του οχήματος σας, έχοντας ενημερωθεί για την παραπάνω υπηρεσία, λαμβάνετε ένα email με την εφαρμογή που πρέπει να κατεβάσετε. Σε αυτό το email υπάρχουν όλες οι οδηγίες εγκατάστασης της εφαρμογής στο android κινητό σας τηλέφωνο. Η εγκατάσταση και η λειτουργία της εφαρμογής είναι επιλογή του πελάτη εάν θα την χρησιμοποιήσει.

Τι πρέπει να κάνω;

Την στιγμή λοιπόν του ατυχήματος ο οδηγός πρέπει να κάνει δύο απλά πράγματα.

Πρώτον να ενεργοποιήσει την εφαρμογή στο κινητό του για τον άμεσο εντοπισμό του οχήματος και δεύτερον να μας καλέσει στο τηλέφωνο 2721303989 και να μας ενημερώσει για το ατύχημα.

Από εκείνη την στιγμή και μετά όλα τα παραπάνω προβλήματα είναι παρελθόν.

Ενημερώνουμε άμεσα την οδική βοήθεια που έχει ο πελάτης στο συμβόλαιο του. Της παρέχουμε τα στοιχεία που χρειάζεται και άμεσα ξεκινάει η διαδικασία είτε της φροντίδας του ατυχήματος, είτε της ρυμούλκησης του οχήματος. Είτε και τα δύο εάν αυτό καλύπτεται από το συμβόλαιο, ανάλογα εάν έχει επιλέξει ο πελάτης οδική βοήθεια ή όχι.

Ταυτόχρονα με τα παραπάνω είμαστε σε άμεση επικοινωνία με τον πελάτη και καθοδήγηση για όλα τα στάδια της διαδικασίας που θα ακολουθήσουν.

Τα παραπάνω ισχύουν ακόμα και όταν ο πελάτης έχει ασφαλίσει πλήθος οχημάτων σε εμάς, διότι κάθε φορά μας δηλώνει τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος που έχει εμπλακεί στο ατύχημα.

Καινοτομία

Συνεχίζουμε να επενδύουμε και να είμαστε δίπλα στους πελάτες μας, όποτε αυτοί μας χρειαστούν για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση σας την στιγμή του ατυχήματος. Χωρίς άγχος και αγωνία και την δυνατότητα συνέχισης του ταξιδιού σας χωρίς προβληματισμούς και ανησυχίες.

Εάν δεν είστε ακόμα πελάτης μας και επιθυμείτε να μας εμπιστευθείτε, μπορείτε να ασφαλίσετε τo όχημα σας online ή μπορείτε να μας ζητήσετε προσφορά και άμεσα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Προσθήκη σχολίου

Your email address will not be published. Required fields are marked *