2721303989
Σταδίου 36, Πλατεία 23ης Μαρτίου Καλαμάτα
Close

Komvos Care

Μέσα από την εμπειρία που έχουμε αποκτήσει τα τελευταία 21 χρόνια, πλέον είναι η στιγμή να δημιουργήσουμε μια υπηρεσία που θα έχει να  προσφέρει κάτι σε όλους όσους συμμετέχουν σε αυτήν. Έχοντας συνεργαστεί με πολλές επιχειρήσεις, πελάτες, προμηθευτές, έχουμε κατανοήσει πολύ καλά τι μπορεί να θέλει ο κάθε ένας. Είτε βρίσκεται στην πλευρά του καταναλωτή, είτε στην πλευρά του επαγγελματία.

Στην διάρκεια της ζωή μας κάποια στιγμή, όλοι έχουμε βρεθεί είτε έμμεσα , είτε άμεσα και στις δύο πλευρές. Ψάχνοντας πάντα τι είναι αυτό που θα μας κάνει να έχουμε όφελος. Η σχέση καταναλωτή –  επιχείρησης πάντα βρίσκεται σε μια αντίθεση, φέρνοντας πολύ κόσμος σε αντιπαράθεση αρκετές φορές.

H komvos Care δημιουργήθηκε καθαρά και μόνο για την παροχή δωρεάν υπηρεσιών τόσο για τους πελάτες της εταιρίας μας, όσο και για τους υποψήφιους πελάτες που θα γίνουν πελάτες μας στο άμεσο μέλλον, φέρνοντας σε επαφή επιχειρήσεις με καταναλωτές, όπου όλοι έχουν να κερδίσουν.

Οι πελάτες μας μέσα από την Komvos Care κερδίζουν τα οφέλη που προσφέρουν οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις μαζί μας. Οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις κερδίζουν νέους πελάτες που δεν είχαν μέχρι εκείνη την στιγμή και  εμείς κερδίζουμε ικανοποιημένους πελάτες, που μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια, κι προσδοκούμε να τους συντηρήσουμε και να τους αυξήσουμε παράλληλα.

Μέσα από το σύνολο των δραστηριοτήτων μας, έχετε την δυνατότητα να αποκτήσετε προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες και αυτό διότι ο  κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και έχει ξεχωριστές ανάγκες κάθε στιγμή.

Μια σχέση Win-Win προς όλες τις κατευθύνσεις.

Τι προσφέρει η Komvos Care

Α) Από την στιγμή που γίνεστε πελάτες μας, λαμβάνετε ένα email, το οποίο περιλαμβάνει τον προσωπικό σας φάκελο. Ο φάκελος αυτός είναι το προσωπικό Portal του κάθε πελάτη μας, Μέσα στο Portal αυτό οι πελάτες μας θα μπορούν να βρουν άμεσα όλα τα συμβόλαια (Αυτοκινήτων – Πυρός- Ζωής) που έχουν σε εμάς. Επίσης έχουν την δυνατότητα να έχουν πρόσβαση σε όλες τις προσφορές που τους έχουμε στείλει, όπως και όλα τα έγραφα που έχουν λάβει μέχρι εκείνη την στιγμή.

Το πλεονέκτημα λοιπόν του πελάτη μας είναι ότι έχει συγκεντρωμένα όλα του τα συμβόλαια σε ένα σημείο και δεν χρειάζεται να ανησυχεί εάν λήγει το συμβόλαιο του, εάν είναι ασφαλισμένος ή όχι.

Β) Έχοντας ασφαλίσει τα οχήματα σας σε εμάς, σας δίνουμε την δυνατότητα να έχετε στην διάθεση σας την νέα μας υπηρεσία, που δεν είναι άλλη από τον εντοπισμό του οχήματος σε περίπτωση ατυχήματος. 

Γ) Δημιουργήσαμε ένα ανοικτό δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων, όπου όλες οι επιχειρήσεις ανά την Ελλάδα, μπορούν να συμμετέχουν σε αυτό δωρεάν. Το δίκτυο αυτό φέρνει σε επαφή τους πελάτες μας με τις επιχειρήσεις αυτές, με σκοπό να μπορέσουν να συνεργαστούν στο μέλλον. Οι πελάτες μας έχοντας στην κατοχή τους την κάρτα μέλους που τους έχουμε αποστείλει, έχουν την δυνατότητα να βρίσκουν τις επιχειρήσεις αυτές μέσα από τον συνεχώς επικαιροποιημένο κατάλογο που θα έχουν λάβει και να κερδίζουν από τα οφέλη που τους προσφέρουν.

Δ) Για όλους τους επισκέπτες της Ιστοσελίδας μας παρέχουμε την υπηρεσία Symptoma [symptoma-covid19]. Επίσης μπορείτε να διαλέξετε και την Ελληνική γλώσσα για να είναι ποιο κατανοητές οι ερωτήσεις του προγράμματος.

Το Symptoma είναι ο Ψηφιακός Βοηθός Υγείας. Σας βοηθά να καταλάβετε τι μπορεί να είναι λάθος, εάν αισθάνεστε αδιαθεσία. Προς το παρόν έχει σχεδιαστεί για να ανακουφίσει την πανδημία COVID-19. Το σύμπτωμα ανιχνεύει τον κίνδυνο COVID-19 με ακρίβεια 96,32% (ευαισθησία 96,66%, ειδικότητα 96,31%, αναφορές περιπτώσεων n = 1142). 

Compare Listings

Τίτλος Τιμή Κατάσταση Τύπος Εμβαδόν Σκοπός Υπνοδωμάτια Μπάνια