2721303989
Σταδίου 36, Πλατεία 23ης Μαρτίου Καλαμάτα
Close

Οι Υπηρεσίες μας

Σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον πολλές φορές καλούμαστε να βρούμε νέες λύσεις σε προβλήματα που μας προέκυψαν ή να λειτουργήσουμε με διαφορετικό τρόπο από αυτόν που είχαμε μάθει μέχρι τώρα.

Μέσα από τις παρακάτω επιχειρηματικές μονάδες που δραστηριοποιείται η Komvos Group, είμαστε σε θέση να καλύψουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που έχει ανάγκη μια επιχείρηση ή ένα νοικοκυριό.

Κόμβος Μεσίτες Ασφαλίσεων 

Δραστηριοποιούμαστε στην ασφαλιστική βιομηχανία και την διερεύνηση των αναγκών των πελατών μας και την παροχή συμβουλών. Πετυχαίνοντας έτσι την καλύτερη δυνατή κάλυψη των αναγκών τους.

Παράλληλα έχετε την δυνατότητα να ασφαλιστείτε online οποιαδήποτε στιγμή εσείς επιθυμείτε.

Κόμβος Group Σύμβουλοι επιχειρήσεων 

Ως μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος με αριθμό μητρώου 0126763, έχουμε την δυνατότητα να σας παρέχουμε τις συμβουλευτικές μας υπηρεσίες πάνω στον τρόπο λειτουργίας μιας επιχείρησης. Επίσης μπορούμε να δρομολογήσουμε την ένταξη της επιχείρησης σας σε χρηματοδοτούμενα προγράμματα ΕΣΠΑ.

Κόμβος Group Energy 

Στόχος μας είναι η παροχή και πώληση ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου. Μέλημα της είναι η μείωση των μηνιαίων εξόδων των πελατών μας, αλλά και την ποιοτική υπηρεσία που τους προσφέρουμε.

Κόμβος Group Payment 

Ασχολείται με την άμεση πληρωμή όλων των λογαριασμών σας με τις αντίστοιχες εγγυήσεις. Σε όλες τις ώρες λειτουργίας μας όπως και με την μεταφορά χρημάτων σε τραπεζικούς λογαριασμούς στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό με Ταχύτητα, Ασφάλεια και Ξεκάθαρες Χρεώσεις.

Κόμβος Group Εφαρμογές πληροφορικής

Η Εταιρία μας ξεκινάει στο χώρο της  πληροφορικής, με κύριο αντικείμενο την κατασκευή λογισμικού, την κατασκευή, διανομή και υποστήριξη ηλεκτρονικών υπολογιστών και δικτύων Η/Υ, καθώς και την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών Internet. Στόχος μας είναι η συνεχής βελτίωση των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών με υψηλή ποιότητα και προσιτό κόστος δίνοντας συνολικές λύσεις στους πελάτες μας.

Κόμβος Group ψηφιακές υπηρεσίες

Η Εταιρία μας δραστηριοποιείται στην κατασκευή ιστοσελίδων, e-shop, Social media management. Αυτή η δραστηριότητα μας δίνει την δυνατότητα να μπορούμε να δώσουμε ολοκληρωμένες λύσεις τόσο σε επιχειρήσεις όσο και σε ιδιώτες. Η ομάδα ανθρώπων που βρίσκεται πίσω από αυτήν την δραστηριότητα είναι εκπαιδευμένοι τόσο στο τεχνικό κομμάτι, όσο και στο επικοινωνιακό κομμάτι. Αυτό μας βοηθάει να ακούμε τις ανάγκες των πελατών μας μας και να μπορούμε να τους απαντάμε απλά και σωστά, έτσι ώστε να γνωρίζουν κάθε στιγμή τι έχουν να αντιμετωπίζουν.

Κόμβος Group Διατροφή

Με όχημα τους Ελαιώνες ΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ και με νέες συνεργασίες που έχουν ήδη δρομολογηθεί, καλείται να καταφέρει να ανταπεξέλθει σε ένα πολύ δυνατό και απαιτητικό τομέα. Αυτό της διατροφής. Με αργά αλλά σταθερά βήματα προσπαθούμε να προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα στους καταναλωτές μας.

Κόμβος Group Ένδυση 

Μέσα από την εταιρεία SUGAR δραστηριοποιείται στο χώρο της γυναικείας ένδυσης από το 1980. Το φυσικό μας κατάστημα  βρίσκεται στην Καλαμάτα. 40 χρόνια που βρίσκεται στην ελληνική αγορά ξεχωρίζει για την άριστη ποιότητα και ποικιλία γυναικείων ρούχων. Έπειτα από την συνεχώς ανοδική πορεία του φυσικού καταστήματος κρίθηκε απαραίτητη η δημιουργία και του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Στόχος μας παραμένει η άριστη ποιότητα, η μεγάλη γκάμα ρούχων που ανταποκρίνονται στην δυναμική και σύγχρονη γυναίκα και πάντα στις καλύτερες τιμές.

Κόμβος Μεσίτες Ακινήτων

Ασχολείται με την βραχυχρόνια και μακροχρόνια μίσθωση ακινήτων καθώς και  με την αγορά και πώληση αυτών.

Τέλος μπορούμε να παρέχουμε ολοκληρωμένο πακέτο λύσεων σε όλες τις παραπάνω δραστηριότητες μας.

Σκοπός μας είναι η μείωση των εξόδων σας και η παράλληλη επίτευξη κέρδους.

 

Προσθήκη σχολίου

Your email address will not be published. Required fields are marked *