2721303989
Σταδίου 36, Πλατεία 23ης Μαρτίου Καλαμάτα
Close
quote komvos group kalamata

Ας γνωριστούμε

Οι υπηρεσίες της Komvos Group με μια ματιά

Γιατί οι ανάγκες μας αυξάνονται καθημερινά & ο χρόνος μας συρρικνώνεται. Σε ένα σημείο εξυπηρέτησης όλα όσα χρειάζεστε για εσάς, την επιχείρησή σας & την οικογένειά σας. Η σημερινή εποχή απαιτεί γνώση, οργάνωση & ταχύτητα!  Εισάγει νέες μεθόδους & καινοτόμα εργαλεία που κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη & την  εργασία μας πιο αποδοτική!

Ο χρόνος για σας είναι πολύτιμος & εσείς είστε σημαντικοί για εμάς!

consulting services by komvos group

¨Για να γίνει κάτι, από κάπου πρέπει να ξεκινήσει¨  Το να συμβουλεύεις κάποιον εκτός του ότι είναι πολύ δύσκολο, είναι συνάμα και πολύ συναρπαστικό. Επίσης για να συμβουλεύεις κάποιον πρέπει να έχεις δοκιμαστεί και εσύ ο ίδιος στον επιχειρηματικό τομέα και να έχεις πετύχει και αποτύχει. Η γνώση και η εμπειρία έρχονται μέσα από την συνεχή προσπάθεια. Ελάτε να γνωριστούμε.

Ως Μεσίτες ασφαλίσεων έχουμε την δυνατότητα να ασφαλίζουμε ότι ασφαλίζεται. Ψάχνουμε όλη την ασφαλιστική αγορά για να βρούμε το καλύτερο δυνατό προϊόν για εσάς. Ελάτε να συζητήσουμε.

insurance services by komvos group
energy by komvos group

Όλος ο κόσμος βιώνει τις τρομερές αλλαγές που συμβαίνουν παγκοσμίως στον τομέα της ενέργειαςΕλάτε να συζητήσουμε και να βρούμε μαζί λύσεις που θα σας προστατεύσουν από μεγάλες αυξήσεις ή χρονικούς εγκλωβισμούς σε συμβόλαια που θα αποδειχθούν ακριβά για εσάς.

Στην εποχή της τεχνολογίας & των αλλαγών στις εμπορικές συνήθειες των καταναλωτών, σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες, γραφιστικών υπηρεσιών, εκτυπώσεων, διαδικτυακών εφαρμογών & μέσω κοινωνικής δικτύωσης. Ελάτε να συζητήσουμε!

graphic services by komvos group
payments services by komvos group

Μην χάνετε πολύτιμο χρόνο από την ζωής σας. Πληρώστε όλους τους λογαριασμούς σας με μετρητά ή με κάρτα, εύκολα και γρήγορα στο γραφείο μας. Κατάθεση χρημάτων σε λογαριασμούς όλων των τραπεζών. Ελάτε να συζητήσουμε!

Βρείτε την μόδα του αύριο σήμερα. Πάνω από 30 χρόνια εμπειρία στην γυναικεία ένδυση σας υποσχόμαστε ότι θα βρείτε ότι χρειάζεστε και στις καλύτερες τιμές τις αγοράς. Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα για άμεση εξυπηρέτηση.

woman clothing by komvos group
rent sale property services by komvos group

Τι προτιμάτε, βραχυχρόνια ή μακροχρόνια μίσθωση. Αγορά ή Πώληση ακινήτου. Ότι και να χρειαστείτε είμαστε στην διάθεση σας να βρούμε το καλύτερο δυνατό για εσάς. Ελάτε να συζητήσουμε.

Μέλημα μας η καλή ποιότητα των προϊόντων μας. Η λακωνική γη μας δίνει ένα από τα καλύτερα ελαιόλαδα. Με σύνεση, υπομονή και αγάπη για το ελαιόλαδο προχωράμε ένα βήμα παρακάτω. Ελάτε να μας γνωρίσετε.

oil olives by komvos group
quote a komvos group