2721303989
Σταδίου 36, Πλατεία 23ης Μαρτίου Καλαμάτα
Close
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Στις 08/10/2023 και στις 15/10/2023 εάν χρειαστεί, θα κληθούμε όλοι μας να αποφασίσουμε ποιος συνδυασμός από όσους συμμετάσχουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές τόσο για τους Δήμους, όσο και για τις περιφέρειες της Χώρας μας θα κερδίσει και θα κληθεί να εκπληρώσει το πρόγραμμα που έχει παρουσιάσει στους πολίτες.

Είναι η μόνη στιγμή που οι πολίτες έχουν την δυνατότητα να εκφραστούν και να αποφασίσουν τους ανθρώπους που θα τους εκπροσωπούν τα επόμενα 5 χρόνια.
Ως ένας απλός πολίτης που αποφάσισε να συμμετάσχει στην εκλογική διαδικασία, παρακάτω εκφράζω τις σκέψεις μου για την όλη διαδικασία.
  Αρχικά θα παροτρύνω όλους τους νέους που έχουν το δικαίωμα να ψηφίσουν, να μην αφήσουν την ευκαιρία αυτή να πάει χαμένη. Η ψήφος του κάθε ανθρώπου είναι σημαντική και μοναδική. Είναι λυπηρό να έχουμε συμμετοχή της τάξης του 54% που υπήρξε στις εθνικές εκλογές. Μην αφήσουν το μοναδικό όπλο που διαθέτουν να πάει χαμένο στον βωμό της έκφρασης διαμαρτυρίας που ακούμε συνέχεια.
  Επιπλέον θα παρακαλέσω όλους τους πολίτες να εξετάσουν τα βιογραφικά όλων των υποψηφίων ή όσων μπορούν περισσότερα και να ψηφίσουν αυτούς που τους εκφράζουν και πιστεύουν ότι μπορούν να προσφέρουν στον τόπο τους. Μεταξύ μας γνωριζόμαστε όλοι.
  Θα παροτρύνω επίσης όλους τους πολίτες να εξαντλήσουν των αριθμό των σταυρών που έχουν δικαίωμα, έτσι ώστε να υπάρξει πλουραλισμός και αξιοκρατία στο τελικό αποτέλεσμα.
  Ας αποφασίσουμε τους εκπροσώπους μας με βάση την γνώση, την θέληση, την ποιότητα, την ευγένεια και τον δυναμισμό του κάθε ενός.
   Ας βάλουμε την βάση που θα μας οδηγήσει σε μια πολύ καλύτερη τοπική αυτοδιοίκηση, που θα διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα του τόπου.
   Ας μεταφέρουμε στα παιδιά μας την ιδέα της αξιοκρατίας που θα βοηθήσει το γενικό καλό. Βάζοντας ένα λιθαράκι στον σωστό τρόπο σκέψης που πρέπει να έχουμε σαν πολίτες στην σημερινή κοινωνία μας.
 
Με εκτίμηση
 
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕΤΑ
 

Προσθήκη σχολίου

Your email address will not be published. Required fields are marked *