2721303989
Σταδίου 36, Πλατεία 23ης Μαρτίου Καλαμάτα
Close

Έχοντας έτοιμη και διαθέσιμη την online ασφάλιση των οχημάτων σας από την προηγούμενη χρονιά, όπου έχετε την δυνατότητα να ασφαλίσετε online όλες τις κατηγορίες των οχημάτων σας, όπως για παράδειγμα το επιβατικό σας (ΕΙΧ), το επαγγελματικό φορτηγό σας(ΦΙΧ), το αγροτικό σας (ΦΙΧ Αγροτικό),το ΤΑΧΙ σας, μηχανές μικρού και μεγάλου κυβισμού, κ.α.

Online ασφάλιση Οχημάτων

ερχόμαστε τώρα να προσθέσουμε ένα ακόμα προϊόν που έχετε την δυνατότητα να ασφαλίσετε εύκολα και γρήγορα, μέσω της online υπηρεσίας μας που ετοιμάσαμε.

Αφορά την ασφάλιση της ενυπόθηκης κατοικίας σας σε περίπτωση που έχετε στεγαστικό δάνειο και είστε υποχρεωμένοι να είναι ασφαλισμένο το ακίνητό σας.

Οnline ασφάλιση ενυπόθηκης κατοικίας

Μέσα από την ηλεκτρονική μας υπηρεσία, έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε το πακέτο των παρεχόμενων καλύψεων σας, όπως επίσης να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τον τρόπο που λειτουργεί η ασφάλιση των ενυπόθηκων κατοικιών.

Επίσης ετοιμάσαμε ένα ακόμα ασφαλιστικό προϊόν που σίγουρα θα σας φανεί πολύ χρήσιμο.

Την ασφάλιση της κατοικίας σας σε Α Κίνδυνο. Ενημερωθείτε για τις καλύψεις που σας προσφέρει.

Ασφάλιση Κατοικίας σε Α κίνδυνο.

Για οτιδήποτε χρειαστείτε είμαστε στην διάθεση σας και μπορείτε να μας στείλετε στο email μας nakopoulos@international-brokers.com  ότι απορία έχετε.

Συνεχίζουμε να αναβαθμίζουμε τις ηλεκτρονικές μας υπηρεσίες για να είμαστε κοντά σας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

 

Προσθήκη σχολίου

Your email address will not be published. Required fields are marked *