2721303989
Σταδίου 36, Πλατεία 23ης Μαρτίου Καλαμάτα
Close

Σας καλοσωρίζουμε στον νέο μας διαδικτυακό χώρο και ευχόμαστε να μπορέσουμε να καλύψουμε τις ανάγκες σας και τις επιθυμίες σας στο μέγιστο βαθμό.

Είμαστε η νέα ενθουσιώδης ομάδα ασφαλιστικών διαμεσολαβητών που προσπαθούν να κάνουν πραγματικότητα το όνειρό τους.Νέοι από την μια πλευρά, Αρκετά έμπειροι από την άλλη με πάνω από 17 χρόνια ενασχόλησης στην ασφαλιστική Βιομηχανία.

Περιμένουμε από όλους εσάς να μας πείτε την γνώμη σας, το πρόβλημα σας, την άποψη σας πάνω σε οποιαδήποτε θέμα που αφορά την Ασφαλιστική διαμεσολάβηση. Μέσα από αυτόν εδώ το χώρο θα μπορείτε να παρακολουθείτε τις εξελίξεις που έρχονται στον χώρο μας, όπως και να ενημερώνεστε για τα προγράμματα που τρέχουν για όλα τα προϊόντα. Επίσης ετοιμάζουμε και σχεδιάζουμε συνέχεια νέα δεδομένα και νέα προϊόντα που θα σας προτείνουμε και θα σας φέρνουμε σε επαφή.

Συνεργαζόμαστε με τις περισσότερες και αξιόπιστες  Ασφαλιστικές Εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην χώρα μας, με τις περισσότερες, έτσι ώστε να είμαστε σε θέση να σας βοηθήσουμε στο θέμα που σας αφορά. Επίσης συνεργαζόμαστε και με Εταιρίες του εξωτερικού στον τομέα της Υγείας για να μπορέσουμε να προσφέρουμε το κάτι διαφορετικό σε όποιον το επιθυμεί.

Τέλος προσπαθούμε με την εμπειρία που έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια, να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε νέους διαμεσολαβητές, μεταλαμπαδεύοντας τους αξίες και αρχές που θα τους βοηθήσουν τόσο σαν ανθρώπους όσο και σαν επαγγελματίες.

Θα επιθυμούσαμε να είστε δίπλα μας  σε αυτό το δύσκολο έργο που έχουμε σαν όνειρο να δημιουργήσουμε και να είστε και εσείς ένα από τα μέλη αυτής της ομάδας, είτε από την πλευρά του Πελάτη, είτε από την πλευρά του Συνεργάτη μας.

Με εκτίμηση,

Νακόπουλος Αθανάσιος

 

 

Προσθήκη σχολίου

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Compare Listings

Τίτλος Τιμή Κατάσταση Τύπος Εμβαδόν Σκοπός Υπνοδωμάτια Μπάνια