2721303989
Σταδίου 36, Πλατεία 23ης Μαρτίου Καλαμάτα
Close

Το Komvos Wallet είναι γεγονός. Η νέα υπηρεσία μας είναι έτοιμη. Πλέον οι πελάτες μας έχουν πρόσβαση άμεσα και γρήγορα  από το κινητό τους σε όλα τα ασφαλιστήρια συμβόλαια που έχουν μαζί μας, ανεξαρτήτως ασφαλιστικής εταιρίας και κλάδου, όπως και στα δικαιολογητικά που μας έχουν προσκομίσει 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. 

Με την έναρξη της συνεργασίας μας λαμβάνετε στο email σας την εφαρμογή την οποία άμεσα την τοποθετείτε στην αρχική οθόνη του κινητού σας.

Μέσω αυτής έχετε την δυνατότητα να δείτε, να κατεβάσετε να ελέγξετε τα συμβόλαια σας. Επιπλέον μπορείτε  να βρείτε όλους τους τρόπους πληρωμής των συμβολαίων σας.  Τέλος έχετε την δυνατότητα να μας ζητήσετε προσφορά για κάποια άλλη ανάγκη που επιθυμείτε να καλύψετε.

Στο επόμενο χρονικό διάστημα όλοι οι πελάτες μας θα λάβουν στο email τους οδηγίες τοποθέτησης του Komvos Wallet στο κινητό τους.

Το μόνο που χρειάζεστε να κάνετε είναι να ασφαλιστείτε σε εμάς. Τα υπόλοιπα είναι δική μας δουλειά.

Συνεχίζουμε να επενδύουμε και να δημιουργούμε νέες υπηρεσίες προς τους πελάτες μας. Ως Μεσίτης Ασφαλίσεων, το έργο μας είναι να λειτουργούμε κατά εντολή του πελάτη μας και όχι για λογαριασμό μια ή περισσοτέρων ασφαλιστικών επιχειρήσεων όπως είναι το έργο του Ασφαλιστικού Πράκτορα.

Ας θυμηθούμε λίγο ποια είναι η διαφορά μεταξύ Ασφαλιστικού Πράκτορα και Μεσίτη Ασφαλίσεων.

Πάντα δίπλα σας με νέες υπηρεσίες που σας γλυτώνουν χρόνο και χρήμα. 

Προσθήκη σχολίου

Your email address will not be published. Required fields are marked *