2721303989
Σταδίου 36, Πλατεία 23ης Μαρτίου Καλαμάτα
Close

Αυτές τις δύσκολες ημέρες που όλοι βιώνουμε ένα πρωτοφανές φαινόμενο και είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε κλεισμένοι στο σπίτι μας για να μπορέσουμε να καταπολεμήσουμε την πανδημία που ταλαιπωρεί ολόκληρο τον πλανήτη μας, έτσι ώστε αμέσως μετά να είμαστε όλοι εδώ ενωμένοι σαν κοινωνία να ξεπεράσουμε και αυτήν την δοκιμασία, ευχόμαστε σε όλους να είστε υγιείς.

Σε δεύτερο επίπεδο θέλουμε να σας ενημερώσουμε για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες που έχουμε εισαγάγει στην διαδικασία του γραφείου μας για την καλύτερη  επικοινωνία μας μαζί σας και την γρηγορότερη εξυπηρέτηση μας.

Όλοι οι πελάτες μας έχετε την δυνατότητα μέσα από την πλατφόρμα One for All να έχετε πλήρη πρόσβαση στα ασφαλιστήρια συμβόλαια σας που έχετε μαζί μας ανεξαρτήτου ασφαλιστικής εταιρίας και κλάδου ασφάλισης, έτσι ώστε να μπορείτε ανά πάσα στιγμή να παρακολουθείτε τα συμβόλαια σας, τις καλύψεις που έχετε, την διάρκεια τους καθώς και τα όλα τα δικαιολογητικά που μας έχετε προσκομίσει. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ One for All.

Επίσης όσοι έχετε ασφαλισμένα τα οχήματα σας σε εμάς, μέσω του ΚΤΕΟ Reminders KTEO Reminders σας έρχεται email υπενθύμισης από την εταιρία μας ένα μήνα πριν την ημερομηνία που πρέπει το όχημα σας να περάσει ΚΤΕΟ.

Όσοι επιθυμείτε να ασφαλίσετε τα οχήματα σας και να έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που έχουμε ετοιμάσει μπορείτε να το πραγματοποιήσετε με δύο τρόπους.

Α)Μέσω της απευθείας ασφάλισης του οχήματός σας μέσω της online υπηρεσίας μας Online ασφάλιση Αυτοκινήτου ακολουθώντας τις οδηγίες που σας δίνουμε και απολαμβάνοντας στην συνέχεια τις παραπάνω υπηρεσίες μας.

Β) Μπορείτε να μας ζητήσετε προσφορά μέσω του παρακάτω link Ζητήστε μας Προσφορά και άμεσα θα σας στείλουμε τις προσφορές που θα ετοιμάσουμε για εσάς μέσω των ασφαλιστικών εταιριών που συνεργαζόμαστε Συνεργαζόμενες Ασφαλιστικές Εταιρίες.

Για την ασφάλιση της επιχείρηση σας μπορείτε να μας ζητήσετε προσφορά Επιχείρηση όπως επίσης και για το ομαδικό συμβόλαιο που έχετε στην επιχείρηση σας Ομαδικά.

Για την ασφάλιση της Υγείας όσοι έχετε ασφαλιστήριο συμβόλαιο μαζί μας έχετε την δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε την νέα μας υπηρεσία σε περίπτωση που εκτάκτως κάνετε εισαγωγή σε νοσοκομείο και εμείς με την σειρά μας να κάνουμε όλες τις διαδικασίες που χρειάζονται Emergency . Σε περίπτωση που θέλετε να αποκτήσετε ένα συμβόλαιο υγείας μαζί μας μπορείτε να μας ζητήσετε προσφορά Υγεία.

Για την ασφάλιση της κατοικίας σας ζητήστε μας προσφορά Κατοικία για το ακίνητο που σας ενδιαφέρει και θα ετοιμάσουμε για εσάς τις ποιο ευέλικτες και ανταγωνιστικές προσφορές που χρειάζεστε ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Επίσης για την κατοικία σας ετοιμάσαμε ένα ακόμα πρόγραμμα πολύ ευέλικτο και σύγχρονο. Ασφάλιση κατοικίας σε Α Κίνδυνο

Τέλος σε περίπτωση που έχετε ήδη συμβόλαιο υγείας,κατοικίας,επιχείρησης, ομαδικό κ.α σε κάποια ασφαλιστική εταιρία και επιθυμείτε να το μεταφέρετε σε εμάς για να έχετε την δυνατότητα να χρησιμοποιείται την πλατφόρμα μας One for All όπως και όλες τις υπόλοιπες υπηρεσίες μας, στείλτε μας στο email nakopoulos@international-brokers.com ένα αντίγραφο του συμβολαίου σας και τα στοιχεία επικοινωνία σας και άμεσα θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας, για να βρούμε μαζί την καλύτερη δυνατή λύση.

Προσθήκη σχολίου

Your email address will not be published. Required fields are marked *