2721303989
Σταδίου 36, Πλατεία 23ης Μαρτίου Καλαμάτα
Close

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι προχωρήσαμε σε αναβάθμιση των ηλεκτρονικών μας υπηρεσιών και πλέον μπορείτε εκτός από το να μας ζητήσετε προσφορά για τις ασφαλιστικές σας ανάγκες από την ηλεκτρονική μας διεύθυνση http://www.komvosgroup.gr, να έχετε την δυνατότητα να ασφαλίσετε απευθείας από τον χώρο σας τα οχήματα της οικογένειας σας ή της επιχείρησης σας, χωρίς να χάνετε χρόνο.

Επιπλέον μπορείτε να μας να ζητήσετε προσφορά για οποιαδήποτε ανάγκη επιθυμείτε να καλύψετε και άμεσα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας για να συζητήσουμε τις πιθανές λύσεις που υπάρχουν.

Ως Μεσίτες Ασφαλίσεων που είμαστε, βρισκόμαστε στο πλευρό του πελάτη μας και προσπαθούμε να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση μέσα από τις ασφαλιστικές μας συμβάσεις που διατηρούμε με τις περισσότερες ασφαλιστικές εταιρίες.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας να σας προσφέρουμε συνέχεια νέες δυνατότητες,έτσι ώστε να  μπορείτε να βρίσκετε άμεσα και γρήγορα αυτό που χρειάζεστε. Η προσπάθεια μας δεν σταματά εδώ, θα σας κρατάμε ενήμερους για κάθε νέα υπηρεσία ή προϊόν που ετοιμάζουμε.

                                                                                                                                                        Με εκτίμηση

Νακόπουλος Αθανάσιος

 

Προσθήκη σχολίου

Your email address will not be published. Required fields are marked *