2721303989
Σταδίου 36, Πλατεία 23ης Μαρτίου Καλαμάτα
Close

 

Απολαύστε τη μαγεία της Μεσσηνιακής Θάλασσας και χαθείτε στο υπέροχο γαλάζιο, απολαμβάνοντας το ελληνικό καλοκαίρι όπως δεν έχετε ξαναδεί. Γνωρίστε τα υπέροχα γραφικά λιμανάκια του Μεσσηνιακού κόλπου και γευθείτε τα νόστιμα τοπικά φαγητά. Επισκεφθείτε και απολαύστε το μπάνιο σας σε παραλίες που  δεν έχουν πρόσβαση από δρόμο.

Η ομάδα μας έχοντας πολυετή εμπειρία στην Θάλασσα, φροντίζει να σχεδιάζει κάθε φορά μια ξεχωριστή εκδρομή για τον κάθε έναν, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες και τους ανέμους που πνέουν στην περιοχή. Γνωρίζοντας όλα τα φυσικά λιμανάκια ξέρουν κάθε στιγμή που θα κατευθυνθούν για να βιώσετε μια υπέροχη εμπειρία και να αγαπήσετε την ιστιοπλοΐα και την θάλασσα.

Έχετε την επιλογή να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο κρουαζιέρες.

Μονοήμερη κρουαζιέρα από την Καλαμάτα

Διαρκεί 8 ώρες, αναχώρηση 10:00 π.μ. – επιστροφή 06:00 μ.μ.

Από ένα έως οκτώ άτομα

Περιλαμβάνει:

– Skipper και οικοδέσποινα

– Καύσιμα

– Ζεστό γεύμα σε προορισμό της επιλογής του πελάτη ή στο πλοίο, νερό, μπύρα, κρασί και αναψυκτικά

– Τελικός καθαρισμός του σκάφους

Προορισμοί: Ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες ενδεικτικά:

– Κιτριές

– Καρδαμύλη

– Κορώνη

 

Διήμερη κρουαζιέρα από την Καλαμάτα

Διαρκεί 34 ώρες αναχώρηση 10:00 π.μ. – επιστροφή +1 ημέρα, 08:00 μ.μ.

Από ένα έως έξι άτομα

Περιλαμβάνει:

– Skipper και οικοδέσποινα

– Καύσιμα

– Zεστό γεύμα 2 ημερών στον προορισμό της επιλογής του πελάτη ή στο πλοίο, νερό, μπύρα, κρασί και αναψυκτικά

– Τελικός καθαρισμός του σκάφους

– Κλινοσκεπάσματα και πετσέτες

Προορισμοί: Ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες ενδεικτικά:

– Καρδαμύλη

– Κορώνη

– Φοινικούντα

– Σαπιέντσα

– Λιμένι

 

Σχετικά με το σκάφος

 • Sun Legende 41: Κατασκευασμένο από τον Doug Peterson, το Sun Legende είναι ένα γιοτ πρώτης κατηγορίας. Γρήγορο και Δυνατό, οι χαριτωμένες γραμμές του Sun Legende 41 γλιστρούν αβίαστα στα κύματα: το γρανάζι του καταστρώματος, επηρεασμένο από τη συνεχή αναζήτηση καλύτερης απόδοσης, βελτιώνει τις ιδιότητες διεύθυνσης και χειρισμού του σκάφους
 • Ο συνδυασμός του καλύτερου εξοπλισμού και του ανοξείδωτου χάλυβα (πλήρως σχεδιασμένος και επεξεργασμένος από την Jeanneau) υπόσχεται αντοχή και ανθεκτικότητα. Το τεράστιο πιλοτήριο, η κομψότητα που εκτείνεται στην επέκταση του αμαξώματος, είναι πλήρως εξοπλισμένο με τικ: ο χώρος αποθήκευσης πανιών είναι μεγάλος και, ως παράδειγμα της φροντίδας που έχει ληφθεί στο σχεδιασμό του Sun Legende 41, υπάρχει ένα ειδικό διαμέρισμα αποθήκευσης στα δεξιά για τον εξοπλισμό.
 • Το σκάφος είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου σε λαβές με παραδοσιακές μεθόδους. Η καρίνα θα βοηθήσει την απόδοση προς τα εμπρός στο Sun Legende 41 όταν αγωνίζεται, όπως και η καρίνα από χυτοσίδηρο ή η καρίνα ανύψωσης σε γρήγορες κρουαζιέρες ή σε ρηχό βύθισμα. Η ξυλεία τικ που χρησιμοποιείται για το εσωτερικό φινίρισμα του Sun Legende 41 επιτυγχάνει το υψηλότερο επίπεδο φινέτσας που σχετίζεται με ποιοτικά προϊόντα.
 • Το σαλόνι με την οριζόντια ακτινοβολία του, χωρίζεται από την κουζίνα και τις περιοχές πλοήγησης με ένα όμορφο διάφραγμα σε σχήμα παπουτσιού.
 • Η τοποθέτηση του μαγειρείου και του πίνακα χαρτών στο ευρύτερο τμήμα του σκάφους τους δίνει μια υπέροχη αίσθηση χώρου. Αυτή η ιδέα δίνει πολύ χώρο αποθήκευσης  και πολλές βελτιώσεις όπως κουζίνα με απορροφητήρα. κάδος αποθήκευσης ψωμιού, σωληνώσεις ζεστού νερού, θέση πλοήγησης με ράφια αποθηκευτικού χώρου, ντουλάπι ηλεκτρικού πίνακα, γραφείο τύπου λεκάνης
 • Το σύστημα εξαερισμού του Sun Legende 41 εξυπηρετεί την ιστιοπλοΐα σε κάθε γεωγραφικό πλάτος. Δεν υπάρχουν λιγότερα από εννέα φινιστρίνια. που ρυθμίζει ιδανικά την κυκλοφορία του αέρα, με την προσθήκη τριών τοποθετημένων αναπνευστικών. Μια πρώτη ματιά δεν αποκαλύπτει ολόκληρη την ποιότητα του φινιρίσματος.
 • Η εσωτερική ιδέα επιδιώκει να αποδειχθεί στην ιστιοπλοΐα, με το αδιάβροχο φινίρισμα του τεράστιου λουτρού, την όμορφη συμπαγή τεχνογνωσία, που αποκτήθηκε από χρόνια εμπειρίας με ιστιοφόρα.

Τι να φέρω;

Πρέπει να φέρετε μόνο καπέλο, γυαλιά ηλίου, μαγιό και αντηλιακό, αν είναι δυνατόν, λευκά παπούτσια σόλας (χωρίς παπούτσια είναι επίσης επιλογή) Εάν έχετε αλλεργία σε συστατικά τροφίμων ή αλλεργία σε άλλες φυσικές πηγές όπως π.χ. μέλισσες, ενημερώστε μας. ”

Ζητήστε μας προσφορά χωρίς δέσμευση

  Enter your full name

  Enter a valid email

  the topic of your message

  Enter a brief message